ΓΑΡΝΕΛΗΣ: "Μας περιμένει δύσκολο έργο"

Τον καθιερωμένο όρκο για την ανάληψη των καθηκόντων του έδωσε το Σάββατο το πρωί 18 Δεκεμβρίου 2010 ο πρώτος Δήμαρχος του νέου διευρυμένου Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης, το Δημοτικό Συμβούλιο Κεντρικών Τζουμέρκων και όλοι οι πρόεδροι και σύμβουλοι των Τοπικών Κοινοτήτων. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άρτας κ.κ. Ιγνάτιος.


Στην τελετή παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Κώστας Παππάς, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη Δημήτρης Γαλλίκας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαρίνος Γαρνέλης χαρακτήρισε δύσκολο το έργο που περιμένει τη νέα Δημοτική Αρχή από την πρώτη του Γενάρη και διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλό του τόπου. «Όλοι οι δημότες του Δήμου είναι στην ίδια μοίρα είτε έχουν ψηφίσει το συνδυασμό είτε δεν τον έχουν ψηφίσει» ανέφερε ο κ. Γαρνέλης εισπράττοντας το χειροκρότημα των παρισταμένων.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο νυν Δήμαρχος Αγνάντων και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο νέο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος ο οποίος συνεχάρη τους εκλεγμένους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους. Τόνισε ότι κοινό μέλημα όλων όσων κατήλθαν στον εκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών είναι να βοηθήσουν για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ανέφερε ότι οι δημότες περιμένουν να δουν καλύτερα αποτελέσματα με τον καινούργιο θεσμό του «Καλλικράτη» ενώ εξέφρασε την ελπίδα και την αισιοδοξία του για το μέλλον, τονίζοντας όμως ότι χρειάζεται πάρα πολλή προσπάθεια διότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα από δω και πέρα για να μπουν τα πράγματα σε ένα σωστό δρόμο.

Σε δηλώσεις του, απαντώντας στην ερώτηση ποιο είναι το όραμά του για το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ο κ. Γαρνέλης τόνισε: «Δεν μ’ αρέσει η λέξη όραμα γιατί την έχω χορτάσει. Όλοι την έχουμε χορτάσει. Όλοι για οράματα μας λέγανε και τελικά τα οράματα καταλήξανε εφιάλτες.

Εμείς θα κάνουμε μία προσπάθεια πάνω στο πρόγραμμα το οποίο έχουμε ανακοινώσει από τις ομιλίες μας προεκλογικά, θα φροντίσουμε να έρθουμε σε επαφή και με ανάλογα κέντρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως τα οποία μπορούν να βοηθήσουν, να συμβάλλουν στη χορήγηση κονδυλίων από τα ανάλογα προγράμματα για ν’ αρχίσει σιγά – σιγά μια ανάπτυξη γεωργική, κτηνοτροφική, μία ανάπτυξη πάνω στις δυνατότητες που έχει ο τόπος».

Πηγή: www.arta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης