Η «μαύρη Ζιζέλ» εκθρονίζει την... original!

Η Βραζιλιάνα Εμανουέλα θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα στο μόντελινγκ

Την αποκαλούν «μαύρη Ζιζέλ», καθώς αποτελεί ήδη ένα από τα κορυφαία ονόματα στο μόντελινγκ και είναι ο πιο καλοπληρωμένος «άγγελος» του διάσημου οίκου Victoria’s Secret.

Η νέα φωτογράφηση της Εμανουέλα ντε Πάουλα για το βρετανικό περιοδικό «GQ», καθιστά προφανείς τους λόγους για τους οποίους η 20χρονη Βραζιλιάνα καλλονή απειλεί να εκθρονίσει την διάσημη συμπατριώτισσά της και να γίνει το νέο μεγάλο όνομα στον χώρο.

H Εμανουέλα γεννήθηκε στη Βραζιλία από λευκή μητέρα και μαύρο πατέρα. «Είμαι αυτό που λένε μιγάδα» εξηγεί η ίδια, γνωρίζοντας ότι είναι ένα από τα λίγα μοντέλα που εκπροσωπούν τις μαύρες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ναόμι Κάμπελ έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά της να την προωθήσει στο χώρο.

Σύμφωνα όμως με την Espresso, η Εμανουέλα ντε Πάουλα δεν έχει την παραμικρή ανάγκη από βοήθεια. Την πρώτη της δουλειά την έκλεισε σε ηλικία μόλις εννιά ετών, όταν επιλέχτηκε να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση σούπερ μάρκετ. Μέχρι τα 15 της είχε υπογράψει ήδη συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων και το 2005 βρέθηκε πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη για να συμμετάσχει σε επιδείξεις του Ralph Lauren, του Zac Posen και του Bill Blass.

Η αναγνωρισιμότητα διεθνώς ήρθε ωστόσο το 2008 όταν περπάτησε πρώτη φορά στην πασαρέλα του οίκου Victoria’s Secret. Τον επόμενο κιόλας χρόνο βρέθηκε στο ημερολόγιο «Pirelli» και στην 11η θέση των πιο καλοπληρωμένων μοντέλων στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», ενώ για το 2010 προβλέπεται σημαντική αύξηση των εσόδων της μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με τη μεγάλη εταιρεία εσωρούχων.

 Πηγή: NewsBeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ