Αγωνία μέχρι την Κυριακή για πολλούς υποψηφίους συμβούλους

Η αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2010 δεν θα κρίνει μόνο την εκλογή Περιφερειάρχη και Δημάρχων αλλά από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί και η εκλογή ή μη πολλών συμβούλων που συμμετέχουν στους συνδυασμούς και των οποίων η αγωνία παρατείνεται για λίγες ώρες ακόμα.

Ποιοι θα εκλεγούν εάν ο συνδυασμός τους κερδίσει τις εκλογές και ποιοι αν χάσει, αναλύει ο Δημήτρης Χρ. Μπανιάς – (εφημ. «Ηχώ της Άρτας») απ’ όπου αναδημοσιεύουμε αυτή την ανάρτηση:

«Με τις προχθεσινές εκλογές γνωρίζουμε ποιοι θα εκλεγούν και θα μας εκπροσωπούν και στην περιφέρεια και στους Δήμους. Στην περιφέρεια εφόσον την δεύτερη Κυριακή έρθει πρώτο το ψηφοδέλτιο
του κ. Καχριμάνη Αλέξανδρου, Αντιπεριφερειάρχης θα είναι ο κ. Κώστας Παππάς και 6 σύμβουλοι οι Τσιρογιάννης Χρήστος, Κύρκος Χρήστος, Κατέρης Ιωάννης, Ψαθάς Βασίλειος, Γαλάνης Αντώνιος Διβάρης Διονύσιος, στην αντιπολίτευση οι Μπόβολος Κώστας, Μίχας Παύλος, Παπανδρέου Κώστας και Μαρέτης Σωτήριος, ως και ο Ζιώβας Βασίλης από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Αν έρθει πρώτο το ψηφοδέλτιο του κ. Αργύρη Ευάγγελου θα εκλεγούν οι Μπόβολος Κώστας Αντιπεριφερειάρχης και 7 σύμβουλοι οι Μίχας Παύλος, Παπανδρέου Κώστας, Μαρέτης Σωτήριος, Φώτης Κώστας, Βασιλάκης Σωτήριος, Πετρόπουλος Νικόλαος και Καραβασίλης Χρήστος, στην Αντιπολίτευση οι Παππάς Κώστας, Τσιρογιάννης Χρήστος και Κύρκος Χρήστος, ως και ο Ζιώβας Βασίλης από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Στο Δήμο Αρταίων
Στην περίπτωση που κερδίσει ο Παπαβασιλείου Γιώργος σύμβουλοι θα είναι 20.
Από τον Δήμο Αρταίων 11 οι Πατήλας Κώστας, Μάνος Αλέξανδρος, Τράμπας Κώστας, Παπαδημητρίου Ντίνος, Ευσταθίου Μιχαήλ, Καλιακάτσος Νικόλαος, Γκούβας Λάμπρος, Λώλος Ανδρέας, Μπαλατσούκα Κωνσταντινιά, Μέλιου Γκαρτζώνη Αργυρώ και Κολιούλη Αλίκη. Από τον Βλαχερνών οι Κέφης Νικόλαος και Σπύρου Θωμάς. Από τον Ξηροβουνίου Γόγολος Παναγιώτης και Μπουκουβάλας Γεώργιος. Από την Φιλοθέη οι Σίμου – Τάσιου Αναστασία και Σφήκας Ευστάθιος. Από τον Αμβρακικό οι Κοτσαρίνης Μιχαήλ, Μπάϊμπος Αθανάσιος και Γεωργίου Βαζούρα Παρασκευή.

Στην Αντιπολίτευση 8 από Δήμο Αρταίων οι Παπαλέξης Ιωάννης, Βασιλάκη – Μητρογεώργου Βικτωρία, Παπαμιχαήλ Κώστας και Τσιρογιάννης Θωμάς. Από Βλαχερνών ο Φώτης Φώτιος, από Αμβρακικό ο Κοτσαρίνης Ιωάννης, από Ξηροβούνι ο Βλάρας Γρηγόριος και Φιλοθέη ο Τσώλας Ευάγγελος.

Επίσης 3, για την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ από Δήμο Αρταίων οι Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Γιολδάσης και Φιλοθέη ο Ξυλογιάννης Χριστόφορος. Τέλος οι Παπαϊωάννου Κώστας και Παπάζογλου Χρήστος από Άρτα.

Στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος ο κ. Παπαλέξης Ιωάννης το νέο Δημοτικό Συμβούλιο διαμορφώνεται ως εξής: Από Δήμο Αρταίων 11 οι Βασιλάκη – Μητρογεώργου Βικτωρία, Παπαμιχαήλ Κώστας Τσιρογιάννης Θωμάς, Γκούβας Θεόδωρος, Νικολάου Ιωάννης, Γαλήνας Περικλής, Νάκα Μαρία, Γκόκας Γιώργος, Γιώτης Χρήστος, Γεώργος Χρήστος και Αμπελογιάννη Βασιλική ή Μάγγου Κατερίνα.

Από Βλαχερνών οι Φώτης Φώτιος και Κέφης Δημήτριος. Από Αμβρακικό οι Κοτσαρίνης Ιωάννης, Τσαμπάς Αναστάσιος και Παππάς Φίλιππος. Από Ξηροβούνι οι Βλάρας Γρηγόριος και Σκανδάλης Ευάγγελος. Από Φιλοθέη Τσώλας Ευάγγελος και Γεωργίου Φώτιος.

Στην Αντιπολίτευση 8 από, Άρτα οι Παπαβασιλείου Γεώργιος, Πατήλας Κώστας, Μάνος Αλέξανδρος, Τράμπας Κώστας. Από Βλαχερνών ο Κέφης Νικόλαος. Από τον Ξηροβουνίου Γόγολος Παναγιώτης. Από την Φιλοθέη Σίμου – Τάσιου Αναστασία. Από τον Αμβρακικό ο Κοτσαρίνης Μιχαήλ.

Δεν αλλάζει το τοπίο για την ελάσσονα αντιπολίτευση όπου εκλέγονται και σ’ αυτή την περίπτωση, από Άρτα οι Όλγα Γεροβασίλη και Βασίλης Γιολδάσης και Φιλοθέη ο Ξυλογιάννης Χριστόφορος. Επίσης οι Παπαϊωάννου Κώστας και Παπάζογλου Χρήστος από Άρτα».

Πηγή: www.arta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης