Κώστας Παππάς: «Μεγάλη νίκη και μεγάλη ευθύνη»

Ο Κώστας Παππάς είναι ο πρώτος αιρετός αντιπεριφερειάρχης στην Άρτα μετά τη νίκη του συνδυασμού «Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου» του Αλέξανδρου Καχριμάνη με τον οποίο κατήλθε ως υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές του «Καλλικράτη».

Ο κ. Παππάς μίλησε για μια μεγάλη νίκη της περιφερειακής ανάπτυξης αλλά και για μεγάλες ευθύνες που αναλαμβάνουν για την Ήπειρο γενικότερα και για την Άρτα ειδικότερα.

Σε δηλώσεις του το βράδυ των εκλογών, από το εκλογικό κέντρο όπου γιόρτασε με φίλους και συνεργάτες την εκλογική νίκη του συνδυασμού ο κ. Παππάς ανέφερε:
«Είναι μια μεγάλη νίκη για το συνδυασμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας στήριξαν στην προσπάθειά μας δείχνοντας ότι στην Τ.Α. μπορούμε να συνεργαστούμε χωρίς κομματικές παρωπίδες και περιχαρακώσεις.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια μεγάλη νίκη της περιφερειακής ανάπτυξης και μας δημιουργεί ένα αίσθημα ευθύνης. Θέλω να δηλώσω ότι θα εργαστούμε όλοι μαζί θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις φυσικές και πνευματικές ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες των ψηφοφόρων μας. Θέλουμε μαζί μας όλους τους πολίτες να μας συνδράμουν, να μας κρίνουν αυστηρά αλλά να είναι μαζί μας στην προσπάθειά μας για την ανασυγκρότηση της Άρτας μας και της Ηπείρου γενικότερα».

Από τους πρώτους που πήγαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού για να συγχαρούν τον κ. Παππά, ήταν ο ανθυποψήφιός του στις εκλογές, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Άρτας με το συνδυασμό του κ. Αργύρη, Κώστας Μπόβολος. «Με τον κύριο Μπόβολο είμαστε πολύ καλοί φίλοι και θα συνεργαστούμε και οι δυο για το καλό του νομού μας και τον ευχαριστώ πολύ που ήρθε εδώ στο εκλογικό μας κέντρο και μας συνεχάρη. Αυτό είναι ο πολιτικός πολιτισμός και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας» είπε για την επίσκεψη ο κ. Παππάς.

Πηγή: www.arta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης