ΓΑΡΝΕΛΗΣ: Θα συνεργαστώ με όλους τους νυν Δημάρχους

Ο νέος δήμαρχος Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Μαρίνος Γαρνέλης έκανε λόγο για δύσκολη αλλά έντιμη μάχη και δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί με όλους τους νυν δημάρχους και αυτοδιοικητικούς της περιοχής για ένα καλύτερο αύριο.

Συγκεκριμένα ο κ. Γαρνέλης δήλωσε: «ήταν μια δύσκολη μάχη, μια έντιμη μάχη και ο λαός αβίαστα αποφάσισε. Έχουμε κερδίσει αλλά όχι εμείς έχει κερδίσει ο Τζουμερκιώτικός λαός. Εγώ από την πρώτη στιγμή είπα σε όλους και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών ότι δεν έχω τίποτε απολύτως μαζί τους.

Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά στελέχη και θα βοηθήσουν από τη θέση την οποία θα βρίσκονται για να προχωρήσουμε το Δήμο μας εκεί που πρέπει να τον προχωρήσουμε. Αυτό είναι το όραμα και το δικό μου, πιστεύω ότι είναι και το δικό τους.

Θα έχουμε μια συνεργασία άριστη και όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Θα το δείτε. Είναι μια δύσκολη εποχή βέβαια, από πλευράς οικονομικών δυσκολιών είναι δυσκολότατη, αλλά νομίζω ότι όταν υπάρχει θέληση, εντιμότητα όλων και στήριξη του λαού, όλα θα πάνε τέλεια».

Σχετικά με το αν θα υπάρξουν κινήσεις προετοιμασίας το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Γαρνέλης ανέφερε ότι θα υπάρξει προετοιμασία ξεκινώντας από συναντήσεις με τους νυν δημάρχους και όπως ανέφερε: «Θα συναντηθώ με τους φίλους δημάρχους όποτε αυτοί με καλέσουν άλλωστε είναι όλοι φίλοι μου και σιγά – σιγά μέχρι την 1η του Ιανουαρίου, όταν θα μπούμε στο χορό που λέει και ο λαός θα αρχίσουμε να δουλεύουμε με βήματα προσεχτικά και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης