Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Αποχή στον Βόρειο Όμιλο;

Η κρίση χτυπάει και το ποδόσφαιρο με τις ομάδες να κάνουν αποχή

 

Τα ρολά κατεβάζουν οι ομάδες της Football League 2 του Βορείου ομίλου μετά τη διεξαγωγή της ερχόμενης 11ης αγωνιστικής, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με βασικό το οικονομικό. 
Οι εκπρόσωποι δεκατριών ομάδων συναντήθηκαν και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τη αγωνιστική δράση εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Οι ομάδες που αποφάσισαν να μπει λουκέτο, μετά την διεξαγωγή της προσεχούς 11ης αγωνιστικής, είναι οι: Καλλονή, Εορδαϊκός, Φωκικός, Μακεδονικός, Μεγάλος Αλεξάνδρος Ηράκλειας, Κοζάνη, Αναγέννηση Επανομής, Τύρναβος, Οδυσσέας Αναγέννησης, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ναυπακτιακός, Αετός Σκύδρας, Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης.

Υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με άλλες τέσσερις ομάδες (Δόξα Κρανούλας, Ζάκυνθος, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Γιαννιτσών) που απάντησαν θετικά.

Τα σημαντικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν αφορούσαν την οικονομική ενίσχυση των ομάδων, την ασφάλιση των παικτών, αλλά και το θέμα των μετακινήσεων, για το οποίο εκφράστηκε πρόσφατα η πρόθεση περικοπής των χρηματοδοτήσεων.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης