Αύριο η κεντρική ομιλία της Όλγας στη πλ.Κακαβά

Η κα Γεροβασίλη, επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ» θα μιλήσει στους φίλους και ψηφοφόρους της το βράδυ της Πέμπτης, ολοκληρώνοντας την προεκλογική της δραστηριότητα στον «Καλλικράτειο» Δήμο Αρταίων.Η κεντρική ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου στην πλατεία Κακαβά.


Σήμερα, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων Όλγα Γεροβασίλη συνοδευόμενη από υποψηφίους συμβούλους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ επισκέφθηκε τη Λαϊκή Αγορά της Άρτας, όπου συναντήθηκε με παραγωγούς και πολίτες.

Οι άνθρωποι της Λαϊκής αγοράς, μετέφεραν στην υποψήφια Δήμαρχο τα αιτήματα τους για την πιο εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και ειδικότερα τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας χώρου βραχυχρόνιας ελεγχόμενης στάθμευσης, για την εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και για την αποφυγή των γνωστών φαινομένων κυκλοφορικής συμφόρησης στις παράπλευρες οδούς.

Επειδή δεν έχει ακόμη ξεκαθαριστεί εάν η Λαϊκή της Άρτας είναι αγορά ανοικτού ή κλειστού τύπου και για όσο διάστημα παραμένει αυτό το στέγαστρο, οι παραγωγοί-πωλητές ζήτησαν να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης κλιματιστικού συστήματος, διότι ειδικά το καλοκαίρι, η κατάσταση πολλές φορές γίνεται ανυπόφορη.

Επίσης κατέθεσαν διάφορες προτάσεις για την αρτιότερη λειτουργία, τη συντήρηση και την αναβάθμιση της Λαϊκής Αγοράς, ώστε να συνεχίσει να διαθέτει ποιοτικά ντόπια προϊόντα στο αγοραστικό κοινό της πόλης.

Η Όλγα Γεροβασίλη ανάφερε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα, καθώς και η ίδια πολλές φορές τα έχει επισημάνει σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και δεσμεύτηκε ότι μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, θα προωθήσει την επίλυσή τους, σε συνεργασία με τους ανθρώπους που τα ζούνε καθημερινά.

Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων Όλγα Γεροβασίλη περιόδευσε στις οδούς Αμβρακίας και Βασ. Πύρρου και συναντήθηκε με καταστηματάρχες και πολίτες.Για ακόμη μια φορά υπήρξε θερμή υποδοχή από τον κόσμο της Άρτας και αέρας αισιοδοξίας για την τελική επικράτηση της 14ης Νοεμβρίου, καθώς ο κόσμος της πόλης γνωρίζει ότι η Όλγα είναι ο δικός τους άνθρωπος, όχι μια ευκαιριακή εκλογική επίσκεψη που συμβαίνει κάθε 4 χρόνια, αλλά ένας άνθρωπος με καθημερινή ανθρώπινη επαφή με τους κατοίκους και τα προβλήματά τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης