Συλλήψεις σε «ροζ» μπαρ της Κέρκυρας

Παράνομο οίκο ανοχής είχαν στήσει οι ιδιοκτήτες μπαρ στην πόλη της Κέρκυρας, έχοντας μάλιστα στήσει και κάμερες παρακολούθησης εντός του χώρου. Η έρευνα της αστυνομίας οδήγησε σε τρεις συλλήψεις ενώ αναζητούνται οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Άνδρας της «Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας», εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ως πελάτης και πλήρωσε τη 40χρονη υπεύθυνη του μπαρ με προσημειωμένα χαρτονομίσματα το ποσό των 40 ευρώ, προκειμένου να λάβει εντός ειδικού χώρου του καταστήματος, «αισθησιακό χορό» από 20χρονη σερβιτόρα.

Στην έφοδο της Αστυνομίας που ακολούθησε, συνελήφθησαν η 40χρονη και η 20χρονη, καθώς και μία ακόμα σερβιτόρα 29 ετών στην κατοχή της οποίας βρέθηκε σε σακουλάκι ποσότητα κοκαΐνης βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί, αποκαλύφθηκε ότι οι ιδιοκτήτες του καταστήματος είχαν στήσει οίκο ανοχής αφού «διευκόλυναν» έναντι χρηματικής αμοιβής τη συνεύρεση των πελατών με σερβιτόρες, ωστόσο, το ζευγάρι των ιδιοκτητών παραμένει άφαντο και αναζητείται από τις αρχές.

Στις κατηγορίες περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση του καταστήματος με τέσσερις κρυφές κάμερες εσωτερικού χώρου, χωρίς την απαραίτητη άδεια της Αρχής Προσωπικών Δεδομένων και την ανάρτηση πινακίδας που να προειδοποιεί τους πελάτες ότι γίνεται καταγραφή.
Μεταξύ άλλων, εντός του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία συσκευή λέιζερ και ένα κουτί πλαστικές μάρκες, οι οποίες χρησιμοποιούνταν από τις αλλοδαπές για την πληρωμή των «υπηρεσιών» τους.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι τις εισπράξεις του καταστήματος παραλάμβανε λίγο πριν το κλείσιμο του, η αλλοδαπή σύζυγος του 49χρονου ημεδαπού ιδιοκτήτη του καταστήματος-μπαρ ενώ η διευκόλυνση ακολασίας των πελατών με τις σερβιτόρες, με σκοπό τον πορισμό εισοδήματος γινόταν κατ΄εντολή του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Κέρκυρας.

Πηγή: CorfuPress.com 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ