Και στη ΠΡΕΒΕΖΑ... Πάνε όλοι δεύτερο γύρο

Όπως και στην Άρτα, στον δεύτερο γύρο θα κριθούν και οι τρεις δήμοι του Νομού Πρέβεζας, αφού η πρώτη Κυριακή δεν έδωσε σε κανέναν νέο δημοτικό συμβούλιο και δήμαρχο. Στον δήμο της Πρέβεζας θα βρεθούν αντιμέτωποι ο Χρήστος Μπαίλης που έχει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και ο Στέργιος Γιαννάκης που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία.

Τα έγκυρα ψηφοδέλτια στο Δήμο Πρέβεζας ήταν 18,731. Ο Χρήστος Μπαίλης, συγκέντρωσε 7.241 ψήφους και ποσοστό 38,6%. Ο κ. Στέργιος Γιαννάκης πήρε 2.328 ψήφους και ποσοστό 33,7%.

Στο Δήμο της Πρέβεζας υψηλά είναι τα ποσοστά που κατέγραψε ο υποψήφιος του ΚΚΕ αλλά και ο ανεξάρτητος Γιώργος Νίτσας. Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Τσοβίλης που είχε την στήριξη του ΚΚΕ πήρε το 11,2% των ψήφων και ο Γιώργος Νίτσας το 9,3. Πέμπτος έρχεται ο Γιάννης Ρέντζος με ποσοστό 5,2%.

Στο Δήμο Ζηρού, ο σημερινός δήμαρχος Φιλιππιάδας Δημήτρης Γιολδάσης, με την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος Γιώργος Ζυγούρης θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Δημήτρης Γιολδάσης συγκέντρωσε το 47,8% και ο Γιώργος Ζυγούρης το 33,7%. Ο Κώστας Βογιατζής που είχε την επίσημη στήριξη του ΠΑΣΟΚ πήρε 13,3% και ο Πέτρος Τσεκούρας που στηρίζονταν από το ΚΚΕ πήρε το 5%.

Στον Δήμο της Πάργας, στον δεύτερο γύρο θα βρεθούν ο σημερινός δήμαρχος Φαναρίου Αντώνης Νάστας ο οποίος συγκέντρωσε το 48,09% και στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία και ο Θανάσης Λιόλιος που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και πήρε το 46,4%. Ο Σωτήρης Γάκης που είχε την στήριξη του ΚΚΕ πήρε το 5,4%.

Πηγή: www.pamepreveza.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ