ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ: "Δημαρχείο ανοιχτό στους πολίτες"

«Θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αρτινών» διαβεβαίωσε ο Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος εκλέχθηκε Δήμαρχος του πρώτου Καλλικράτειου Δήμου Αρταίων στο χθεσινό επαναληπτικό γύρο των δημοτικών εκλογών με 53,44% έναντι 46,56% του αντιπάλου του Γιώργου Παπαβασιλείου.

«Δημαρχείο ανοιχτό στους πολίτες, δημαρχείο το οποίο θ’ ασχολείται με τα προβλήματα τα καθημερινά και όχι μόνο της πόλης» υποσχέθηκε ο Γ. Παπαλέξης απευθυνόμενος στους πολίτες ενώ τόνισε ότι «θέλουμε δύο θητείες για να βάλουμε την Άρτα στη νέα εποχή».
Στο εκλογικό κέντρο του κ. Παπαλέξη, στην πλατεία Κιλκίς, οι πανηγυρισμοί άρχισαν από πολύ νωρίς, πριν από τις 10μ.μ. μόλις σιγούρεψαν το τελικό αποτέλεσμα για το Δήμο. Εκεί ήταν συγκεντρωμένος πολύς κόσμος, υποστηρικτές του κ. Παπαλέξη οι οποίοι γιόρτασαν μαζί του τη νίκη για τη δημαρχία μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Γιάννη Παπαλέξη αμέσως μετά τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος έχουν ως εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον Αρτινό λαό ο οποίος μας εμπιστεύτηκε, ο οποίος πείστηκε απ’ το πρόγραμμα που καταθέσαμε, όλο τον Αρτινό λαό που συστρατεύτηκε μαζί μας για το νέο Δήμο, για μια νέα εποχή στο Δήμο Αρταίων.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν, όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν και θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Αρτινών πέρα από οποιαδήποτε κομματική τοποθέτηση του καθενός, πέρα από κάθε αντίληψη και πέρα από κάθε, αν θέλετε, μιζέρια.

Θέλω λοιπόν να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή για να χρησιμοποιήσουμε τον «Καλλικράτη», το νόμο αυτό ο οποίος είναι ο καλύτερος νόμος κι ο νόμος που θα βάλει το ελληνικό κράτος στη νέα εποχή, να τον χρησιμοποιήσουμε σαν εργαλείο για να αναπτύξουμε την περιοχή μας.

Διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μας ότι θα δουλέψουμε μέρα –νύχτα γιατί τα τρία πρώτα χρόνια θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το νέο Δήμο Αρταίων τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας του Δήμου όσο και σε επίπεδο ένωσης των ανθρώπων των πέντε Δήμων που συνενώθηκαν.

Θέλω ξανά να ευχαριστήσω και να πω σε όλους ότι θα είμαστε η Δημοτική Αρχή η οποία θα λειτουργεί με ευρείες συναινέσεις όσον αφορά τα μεγάλα ζητήματα της πόλης και του Δήμου χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προκαταλήψεις. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά έτσι ώστε την 1η Γενάρη που θ’ αναλάβουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα».

 Πηγή: www.arta.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης