Στα κατεχόμενα η Anastacia

Είπε το «ναι» έναντι μεγάλης αμοιβής

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Anastacia, είπε το «ναι» σε πρόσκληση ιδιοκτήτη ξενοδοχείου των κατεχομένων για να τραγουδήσει.

Αν και στο παρελθόν η δημοφιλής τραγουδίστρια απόρριψε παρόμοιες προτάσεις Τουρκοκυπρίων που την προσκαλούσαν στα κατεχόμενα, αυτή τη φορά υπέκυψε στην πρόταση, αφού τα χρήματα που της προσφέρθηκαν, την έκαναν να το ξανασκεφτεί.

Όπως όλα δείχνουν, η διαδικασία της καθόδου της στο νησί έγινε μυστικά, καθώς τα τουρκοκυπριακά ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση μετά την έλευση της τραγουδίστριας στα κατεχόμενα. Με αυτό τον τρόπο ήθελαν να αποτρέψουν κινητοποιήσεις που θα γίνονταν για αποτροπή αυτής της εμφάνισης, όπως έγινε και με την περίπτωση της Jennifer Lopez, του Julio Iglesias και της Shakira.

Από την πλευρά της η Anastacia ανακοίνωσε την εμφάνισή της στα κατεχόμενα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του fun club της.

Ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Μποζ, στον οποίο ανήκει το ξενοδοχείο, Μουράτ Μπόζογλου δήλωσε ότι η παρουσία της Anastacia στα κατεχόμενα είναι σημαντική για προβολή του ψευδοκράτους και ότι θα αποτελέσει παράδειγμα για άφιξη και άλλων γνωστών καλλιτεχνών.

Πηγή: NewsBeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ