Από 4.850 δημότες ψήφισαν μόνο 50 !!!

Οι κάτοικοι της Γαύδου αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές, καθώς διαμαρτύρονται για τα ανεπαρκή ακτοπλοϊκά δρομολόγια που συνδέουν το νησί με την Κρήτη, ενώ ψηφίζουν κανονικά για την ανάδειξη του δημάρχου του νησιού.

Από τις κάλπες των περιφερειακών, αλλά και των δημοτικών εκλογών απέχουν οι κάτοικοι στο Βελβεντό Κοζάνης, αντιδρώντας στη συνένωση του δήμου τους με άλλον γειτονικό. Σε σύνολο 4.850 δημοτών μόλις πενήντα προσήλθαν στις κάλπες από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπως αναφέρει ο δήμαρχος.

Καθολικά απέχουν από τις σημερινές εκλογές και οι μηλοπαραγωγοί στο χωρίοΤοιχιό του νομού Καστοριάς, καθώς με αυτό τον τρόπο εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για το ότι δεν έχουν πάρει ακόμη τις αποζημιώσεις για καταστροφές που υπέστησαν στις καλλιέργειές τους πριν από δύο χρόνια.

Για προσπάθεια διάσπασης των κινητοποιήσεων των μηλοπαραγωγών του Τοιχιού Καστοριάς έκανε λόγο στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επικεφαλής της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Βασίλης Βαενάς, προσθέτοντας, ωστόσο, πως "τα τελικά αποτελέσματα θα αναδείξουν και τα ποσοστά της αποχής".

Πηγή: Enet.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης