Το Δημαρχείο ανοιχτό 1η & 2η Κυριακή των εκλογών

Σε πλήρη ετοιμότητα για τις εκλογές είναι ο Δήμος Αρταίων. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Πάνος Οικονομίδης το προσωπικό του Δήμου θα είναι στη διάθεση των πολιτών για κάθε διευκόλυνση στην άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Το δημαρχείο θα είναι ανοιχτό τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών κι ο Δήμαρχος εκτιμά ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε ήρεμο κλίμα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο κ. Οικονομίδης δήλωσε για το θέμα: «Όπως και οι μέχρι τώρα εκλογικές διαδικασίες έτσι και αυτή της Αυτοδιοίκησης βρίσκεται στην ευθύνη των υπηρεσιακών παραγόντων και της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρταίων. Μέχρι στιγμής έχουμε προετοιμάσει, με την εμπειρία που έχουμε αποκομίσει, πάρα πολύ σωστά την όλη διαδικασία και συνεχίζονται οι προσπάθειες.

Οι εργαζόμενοι, οι ομάδες εργασίας τους και όλοι οι επικεφαλής τους είναι stand by για οτιδήποτε προκύψει που δεν προβλέφθηκε ή που προκύψει ξαφνικά αν και νομίζουμε ότι δεν θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα και ευελπιστούμε ότι και αυτή τη φορά με περισσότερη νηφαλιότητα και με μεγαλύτερη εμπειρία θα ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που πλέον είναι περισσότερες, της εκλογικής διαδικασίας εξυπηρετώντας όλους τους πολίτες κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Και την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη ο Δήμος θα είναι ανοιχτός, οι εργαζόμενοι που θα έχουν την ευθύνη θα είναι μπροστά στα κομπιούτερ για να παρέχουν πληροφορίες για το πού ψηφίζει ο καθένας πολύ αναλυτικές και συγκεκριμένες και απ’ την άλλη μεριά και οι πίνακες που έχουν αναρτηθεί ήδη και στο δημαρχείο και έξω απ’ τα εκλογικά κέντρα θα διευκολύνουν τους εκλογείς για να ασκήσουν με απόλυτη ηρεμία και με τάξη το εκλογικό τους δικαίωμα ή την εκλογική τους υποχρέωση.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και θα πάνε όλα καλά. Τυχόν μικρά προβλήματα που θα προκύψουν κατά την ημέρα των εκλογών και οι αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα είναι εδώ παρόντες για να τα αντιμετωπίζουν σε συνεργασία πάντα και με τα ψηφοδέλτια της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που έχει την ευθύνη πλέον για τη διεξαγωγή των εκλογών σε περιφερειακό επίπεδο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης